Cursussen

Voor elke vrouw die haar hormonen, lijf en leven in balans wil krijgen

€ 359,-

De Vitale Vrouw Leefstijlmethode

Vanuit mijn persoonlijke ervaringen en opgedane kennis over voeding, hormonen, emoties en mindset, heb ik de Vitale Vrouw Leefstijlmethode ontwikkeld. Ik leer jou graag hoe je met eenvoudige en praktische aanpassingen een vitale vrouw kan worden. In het online programma ga je in combinatie met mijn coaching aan de slag met je voedingspatroon, beweging, hormonen, emoties, fun, flow en mindset. Alles erop gericht om energiek en met een gezond gewicht door de overgang te gaan en een burn-out te voorkomen. Kies je voor de Vitale Vrouw Leefstijlmethode, dan kies je voor fysieke, emotionele en mentale balans.

39

Training – FEM in balans

Wil je graag gezonde keuzes maken en kies je toch steeds voor korte termijnvoldoening. Besef dan dat het brein dopamine - ook wel het feel good hormoon - heeft aangemaakt en je daardoor toch overstag bent gegaan. Je kunt dopamine ook op een andere - constructievere manier aanmaken. Dat is je voorstellen wat je voelt en wie je bent als je gezond leeft. Voel de energie en het enthousiasme, dat creëert een nieuwe state of mind.

In mijn nieuwe programma FEM in balans, ga ik vanuit het BLISS model er veel meer over uitleggen. Alles erop gericht om vanuit de balans je gelukzaligheid te vinden. Waar je ook staat in je leven, het zal je op weg helpen de trap omhoog. En weet, er is geen lift naar succes, je zult echt de trap moeten nemen. Stapje voor stapje in je kracht de balans vinden! Jij bent het waard!

Ervaringen van andere vrouwen

Ik wilde afvallen en had het gevoel dat ik zelf wel wist wat ik beter niet kon eten. Ik had hulp nodig met het omzetten van de knop in mijn hoofd. Wat ik prettig vind aan Mandy is dat ze veel kennis heeft. Ik ontdekte hoe ik focus kon houden op mijn doel en niet op wat allemaal niet mag. Daarnaast had ze tips voor alternatieven wat ik ook heel prettig vond. Al met al ben ik in een half jaar 14 kilo afgevallen! Ik sta er zelf van te kijken.
Barbra
14 kilo afgevallen
Ik heb bij Mandy de online cursus gevolgd in combinatie met persoonlijke coaching. De aanpak is duidelijk en gestructureerd. Ik ben inmiddels bijna 10 kilo afgevallen. Het is belangrijk om er tijd voor vrij te maken. Je leert een nieuwe leefstijl, dat gaat niet vanzelf. Door het persoonlijke contact met Mandy, werd de informatie op mij als individu toegespitst. Ik heb moeite met emoties en de neiging deze weg te eten. Het voordeel van de online cursus is, dat ik de informatie nog eens kan nalezen en video’s kan terugzien. Dat geeft extra steun en motivatie tijdens moeilijke momenten. Kortom een aanrader; begeleiding zonder goed of fout. Wel duidelijkheid en ook houdt ze je een spiegel voor.
Carla
10 kilo afgevallen
Ik vond de begeleiding van Mandy heel prettig, een nuchtere stap voor stap aanpak. Ik wilde op een verantwoorde manier afvallen, daarbij speelde ook bewustwording en de mindset een belangrijke rol. Ik heb geleerd om goed voor mezelf te zorgen en daar hoort ook af en toe iets lekkers zoals een stukje chocolade bij.
Petra
11 kilo afgevallen
Door de hulp van Mandy heb ik een nieuwe levensstijl ontwikkeld wat betreft gezonde voeding. Ik was op zoek naar de juiste voeding/ balans in mijn eetpatroon. Hier heeft ze me erg goed in geholpen. Ik was een erge zoetekauw maar doordat ik nu een goede basis heb kan ik dit veel meer laten staan. Daarnaast voelt het niet als dat ik iets niet meer ‘mag’. Doordat je de juiste voeding toepast is er zeker ruimte voor lekkere dingen. Ik ben dan ook erg blij met alle hulp en adviezen die ik heb gekregen.
marguerite, leucanthemum, composites
Jantine
10 kilo afgevallen