Training – FEM in balans

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 39
Begin
This training is currently closed

FEM IN BALANS

FEM staat voor voor vrouw. En tevens is FEM de afkorting voor fysiek, emotioneel mentaal.
Elke vrouw wil graag fysiek, emotioneel en mentaal in balans zijn. Als 40+ vrouw kan door rommelende hormonen de balans op die vlakken behoorlijk verloren gaan. In deze cursus gaan we aan de slag met het BLISS-model. Je kunt hiermee op weg om meer in je kracht te komen en stappen te zetten die je op weg helpen naar meer balans en gelukzaligheid. 

Goede zelfzorg vanuit zelfcompassie, de manier om in je kracht te komen!

We verlangen allemaal naar voldoening in ons leven. Echter zoeken we het vaak op de verkeerde plekken. In onze maatschappij is er veel ruis op de lijn, waardoor we vaak meer buiten onszelf kijken naar wat leuk, succesvol en goed lijkt. Zo hopen we ons leven te vervullen. Maar zo makkelijk als het klinkt en lijkt is het absoluut niet. Onze maatschappij is veelal gericht op quick fix voldoening en op elke hoek zijn er verleidingen gecreëerd. Het lijkt erop dat als we maar gehoor geven aan wat ons van buitenaf zo mooi voorgespiegeld wordt, wij vervuld van gelukzaligheid zullen raken. En dat we dan het leven, de partner, het lijf van onze dromen kunnen bereiken.

Totdat je rond de veertig bent en tot de conclusie komt; vele ballen in de lucht, waarvan steeds meer ballen op de grond denderen, overprikkeld en meerdere illusies armer… Je voelt je oververmoeid en er zijn steeds meer tekenen van overspannenheid. Hormonen en een lijf dat steeds meer uit balans is en zijn model kwijtraakt. Je komt tot de ontdekking dat het behoorlijk anders heeft uitgepakt dan dat ze je van buitenaf wilde doen geloven. Het is tijd om ‘wakker’ te worden. Tijd voor nieuwe inzichten en bewustwording. Tijd om de verantwoordelijkheid te nemen en jezelf te gaan behandelen als de belangrijkste persoon in je leven!

VERANDER JEZELF EN JE WERELD ZAL VERANDEREN

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *